Matkakeisari.fi

Matkakeisari uudistui – matka jatkuu uudessa perheessä!

Arvoisat Matkakeisarin käyttäjät, seuraa mahtavia uutisia! Tästä vuodesta alkaen Matkakeisari.fi on entistä vahvempi osana uuden omistajamme, Perille Mobility Services Oy:n perhettä. Teihin, mahtavat asiakkaamme, tämä ei vaikuta muutoin kuin parempana palveluna – jatkamme edullisimpien bussi- ja junamatkojen hintavertailua aivan kuten ennenkin. Iloisten uutisten kunniaksi uudistimme palvelun teknisesti entistä paremmaksi, mutta visuaalisesti se on edelleen sama tuttu Matkakeisari.

Matkahuollon matkalipun ostaminen helpottuu

Matkakeisari.fi on listannut vuodesta 2016 lähtien yhteen paikkaan edullisimmat matkat VR:n, Matkahuollon, Onnibussin, Savonlinjan ja Pohjolan Liikenteen verkkokaupoista. Lipunostoon on päässyt helposti linkkiä klikkaamalla, jolloin käyttäjä ohjautuu palveluntarjoajan omaan verkkokauppaan.

Tästä lähtien Matkahuollon tarjoamia kaukoliikenteen bussilippuja voi ostaa näppärästi vihreää Osta heti -painiketta klikkaamalla Matkakeisari.fi-palvelun sisällä, siirtymättä ulkopuoliseen verkkokauppaan. Näin säästät aikaa ja vaivaa!

Tavoitteena on, että myös muiden palveluntarjoajien liput saadaan yhtä kätevästi tarjolle Matkakeisariin mahdollisimman pian. Pidämme teidät ajan tasalla heti kun uutta lipputarjontaa saadaan mukaan.

Palautetta uudesta Matkakeisarista?

Matkakeisarin kehitys jatkuu uusin voimin ja palveluun tuodaan säännöllisesti uusia, julkisilla matkustamista helpottavia ominaisuuksia. Käyttäjien toiveet ja tarpeet ovat kehitystyössä ykkössijalla, joten muistathan vaikuttaa antamalla meille palautetta!

Mikä uudessa Matkakeisarissa on hyvää, mitä voisimme parantaa –  kerro se kommentoimalla tai laittamalla meille viesti tai sähköpostia osoitteeseen info@matkakeisari.fi.

Kuva: Unsplash

4 thoughts on “Matkakeisari uudistui – matka jatkuu uudessa perheessä!”

 1. Nyt joutuu huolestuneena seuraamaan mihin suuntaan uusi ’matkakeisari’ on kallellaan.

 2. huonommaksi tullut en saanut yhtään vastausta haulle yritin monta kertaa eikä toimi

  1. Kiitos palautteesta! Kuulostaa siltä, että Matkakeisarissa on ollut tilapäinen häiriö hakuhetkellä. Millaisia yhteyksiä yritit hakea (kaupungit, ajankohta), ja millaisia tuloksia odotit saavasi? Selvitämme mielellämme asian jotta häiriö ei toistu. Voit halutessasi laittaa tarkemmat tiedot myös osoitteeseen info@matkakeisari.fi

 3. Niitä aiktaulutietoja saa myös
  Ns viranomaisostoliikenteen osalta Traficomilta ja ns Seutuliikenteen osalta
  Liikennettä koordinoivilta seutuliikenneyhtymiltä.
  Esim Lahden liikenteellä on toimiva sähköinen aikataulu ja lippujärjestelmä
  Joka toimisi matkakeisarissakin. Kouvolassa samoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.