Helsinki – Turku bussit & aikataulut listattuna

Löydä edullinen bussi Helsinki – Turku matkalle. Näytämme aikataulut ja hinnat Pohjolan Liikenne, Savonlinja, Onnibus ja Matkahuolto yritysten verkkokaupoista.

Helsinki – Turku bussit taittavat noin 180 kilometrin mittaisen bussimatkan reiluun kahteen tuntiin. Kaupunkien välillä on päivittäin noin 80 bussiyhteyttä. Väliä liikennöi neljä bussiyritystä: Savonlinja, Onnibus,  Pohjolan Liikenne ja Vainionliikenne.  Bussilipun hinta vaihtelee lähtöajan ja paikkatilanteen mukaan 5-30 euron välillä. Toki riittävän ajoissa ostetun lipun voi saada jopa yhden euron hintaan.

Bussien päätepysäkki on Turun linja-autoasema tai Hotelli Caribia. Turun linja-autoasema sijaitsee kävelymatkan päässä keskustorilta. Hotelli Caribia sijaitsee noin kahden kilometrin päässä keskustorilta. Caribiasta on hyvät kaupungin sisäiset linja-autoyhteydet eteenpäin. Mikäli olet lähdössä laivamatkalle, osa Helsinki – Turku busseista menee Turun satamaan.

Helsinki – Turku bussien aikataulut ja hinnat yhdellä sivulla

Matkakeisari.fi kaukoliikenteen hakukone listaa kaikki bussit Helsinki – Turku välillä. Hakukoneen avulla voit etsiä halvimmat bussiliput. Hakutulokset on mahdollista järjestää lähtöajan, hinnan tai keston mukaiseen järjestykseen.

Helsinki - Turku bussit Matkakeisari.fi-palvelussa
Kuvaa klikkaamalla pääset hakukoneeseen, joka näyttää kaikki Helsinki – Turku bussit tältä päivältä.

Valitse alta haluamasi lipputyyppi ja lähtöpäivä. Hakutulokset avataan uuteen välilehteen.

Löydettyäsi aikatauluusi sopivimman matkan voit siirtyä tekemään ostoksen liikennöitsijän verkkokauppaan.

Linja-automatkan voi yleensä ostaa myös kuljettajalta, mikäli bussissa on tilaa.  Varmista maksutavat ja käytännöt liikennöitsijän kotisivulta.

Näppäriä linkkejä Turkuun matkaaville

Tulostettavia versioita Helsinki – Turku bussiaikatauluista löytyy Vainionliikenteen kotisivuilta, Onnibussin aikatauluista, Pohjolan Liikenteen pikavuoroliikennesivulta.

Lisätietoja Turun alueen autovuokrausyrityksistä, operoivista lentoyhtiöistä ja laivaliikenteestä löytyy VisitTurku.fi-matkailusivustolta.

2 thoughts on “Helsinki – Turku bussit & aikataulut listattuna”

  1. Hei! Pääseekö millään bussilla Turun satamasta Nummelaan sunnuntai-iltana 4.10 ? Pitääkö välillä vaihtaa bussia. Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.